De praktijk is in beweging!

2020 wordt een jaar met nieuwe kansen en nieuwe gezichten. Langs deze weg willen wij u informeren over de veranderingen binnen de huisartsenpraktijk Dirkshorn.

Met ingang van 1 maart a.s. gaat dokter Van der Vegt onze praktijk verlaten. Zij heeft een unieke kans gekregen om haar carrière dichter bij huis voort te zetten. Wij wensen haar op voorhand alle goeds en geluk.

Achter de balie heeft u ongetwijfeld al wat nieuwe gezichten gezien. Met ingang van dit jaar is ons assistententeam versterkt met Cindy Pruim en Anna Stelloo. Cindy werkte al langer als invalassistente voor de praktijk; Anna is ‘vers van de pers’.

Na een zware periode is Laura gelukkig weer steeds vaker in de praktijk en pakt spelenderwijs haar taken als assistente weer verder op.

Heleen is daarentegen begonnen aan haar laatste jaar in de praktijk. Na ruim dertig jaar trouwe dienst lonken de kleinkinderen en het prepensioen. Medio dit jaar zal zij afscheid van ons nemen.

De komende periode gaan wij hard op zoek naar een nieuwe arts. Vanaf maart komt in ieder geval dokter Van Duijvenvoorde voorlopig een a twee dagen per week bijspringen. Dokter Van Duijvenvoorde heeft eerder waargenomen in de praktijk en is voor een aantal van u geen onbekende.

Wij houden u op de hoogte!